среда, 10. октобар 2018.

Vojvotkinja i tri mala ranca

Bio jednom jedan mali plavi ranac sa medom. Jednoga dana krenuo je u jaslice. Tamo je bio mnogo tužan i sam. Rešio je da sačeka mali crveni ranac sa bubamarom da malo poraste i da mu se pridruži.
Krenuli su zajedno, mali plavi ranac sa medom i mali crveni ranac sa bubamarom. Rasli su, prerasli jaslice i krenuli u vrtić. Mali plavi ranac sa medom je porastao u malo veći narandžasti ranac sa bagerom i krenuo u predškolsko. Mali crveni ranac sa bubamarom je ostao u vrtiću, ali i dalje je išao zajedno sa malo većim narandžastim rancem sa bagerom. Odjednom, malo veći narandžasti ranac sa bagerom je porastao i krenuo u prvi razred i pretvorio se u veliki žuti ranac sa Minionom. Mali crveni ranac sa bubamarom je porastao i pretvorio se u malo veći plavi ranac sa Elzom i Anom i krenuo u predškolsko. Više nisu bili zajedno. Tugovao je malo veći plavi ranac sa Anom i Elzom, ostao je sam. Tada mu je veliki žuti ranac sa Minionom rekao: “Ne budi tužan. Uskoro će ti se pridružiti mali roze ranac sa bubamarom”. I tako i bi.
Sada veliki žuti ranac sa Minionom ide u prvi razred, malo veći plavi ranac sa Anom i Elzom ide u predškolsko, a mali ranac sa bubamarom je danas krenuo u jaslice.
Srećno im bilo!

Нема коментара:

Постави коментар